Avondje uit

Gisteravond ben ik weer eens naar het theater geweest. Alex Klaasen, Showponies. Eerst nog even lekker gegeten. En daarna weer eens in mijn eigen stoel. In de pauze bijgekletst met m’n moeder. Het stuk na de pauze vond ik geloof ik beter. De techniek haperde nu en dan een beetje maar daar kon Alex niets aan doen.

Nee, natuurlijk ben ik de deur niet uitgeweest. De Stadsschouwburg zit op slot, zelfs als ik zou willen zou ik er niet terecht kunnen. Ik zat in mijn eigen stoel, want het is de stoel waar ik altijd in zit als ik televisie kijk.

Ik mis ze wel hoor, de mensen daar. Het is fijn als je ergens komt en wordt ontvangen met een glimlach, een zwaai en een praatje. Dus zwaai ik nu maar even op afstand, als ik in mijn stoel zit en thuistheater speel. Dag Diane, Pim, Isaac, Vincent, Remco, Abdel en al die anderen, tot snel!